Kookworkshop Vergeten Eten

Tegenwoordig rollen de lekkerste groenten en het heerlijkste fruit uit de moestuinen en gaarden, maar de variatie daarin is de laatste honderd jaar flink teruggelopen.

Verrassende (her)ontdekkingen

Tijdens de Kookworkshop Vergeten Eten ligt de keuken van het historisch kookatelier vol met vergeten groenten, kruiden, fruit en smaakmakers. We duiken in de wereld van verjus, garum, asafoetida en mastiek en toveren heerlijke gerechten uit de Romeinse tijd, Middeleeuwen en Gouden Eeuw op tafel. Een kookworkshop vol (her)ontdekkingen!

Praktische informatie

Je kunt deze kookworkshop boeken met een groep van minimaal 8 en maximaal 16 personen, op een voor jou gewenste datum en gewenst tijdstip. De workshop wordt dan alleen voor jouw groep gegeven. Daarnaast kun je kiezen tussen een hapjes- of een dinerworkshop. De hapjes workshop duurt circa drie uur en de diner workshop circa vier uur. Uiteraard eindigt elke workshop met een proeverij!

Individuen, stellen en kleine groepjes kunnen zich inschrijven op één van de kookworkshops uit de agenda.

Historische kookworkshop hapjes:
Kosten: € 45 per persoon
Aanvangstijd: naar keuze
Duur: circa 3 uur
Aantal: 10-16 personen

Historische kookworkshop diner:
Kosten: € 60 per persoon
Aanvangstijd: naar keuze
Duur: circa 4 uur
Aantal: 8-16 personen

RESERVEER