Arabisch diner!
Bossen met verse kruiden, handenvol noten en zuidvruchten, mals lamsvlees, geurige specerijenmengsels, verrukkelijke stoofgerechten en heerlijke zoete gerechtjes kenmerken de Middeleeuwse Arabische keuken. In tegenstelling tot de Middeleeuwse Europese keuken is er sinds de 9e eeuw niet zo heel veel veranderd in de Arabische keuken. We koken uit Arabische kookboeken die overgeleverd zijn uit de 9e t/m 15e eeuw. Een reis van Irak naar Syrië en van Egypte naar Andalusië.
Dit is je kans om te genieten van een heerlijk Middeleeuws Arabisch diner. Als je van de Arabische keuken houdt, moet je dit viergangendiner bomvol bijzondere smaken zeker proberen!
Een klein voorproefje voor thuis.
Datum: zaterdag 21 februari
Tijd: 18.00 uur
Kosten: € 50
Locatie: historisch kookatelier eet!verleden
Reserveren: mag hier
