Voor het maken van mooi gevormde broden is het handig als je de techniek van [...]
Historisch borrelen met Borreltijd! Dit najaar zorgen wijnhistorica Mariëlla Beukers en ik ervoor dat er [...]
Voordat ik fulltime aan eet!verleden werkte was ik directeur van Romeinse Limes Nederland en RomeinenNU. [...]
Kun je je een situatie als op bovenstaande foto nog voorstellen? Na precies anderhalf jaar [...]
Op eet!verleden Academie gaat vandaag het nieuwe kookcollege Kijkje in de middeleeuwse keuken online. Het [...]
Toen de Portugezen in 1419 het eiland Madeira hadden ontdekt, plantten ze er al snel [...]
Op Kasteel Amerongen wordt een bijzonder receptenboek bewaard. Met grote letters staat op de kaft [...]
Regelmatig wordt mij de vraag gesteld ‘hoe kneed je een brood?’. Een goede vraag, want [...]
Eton Mess is misschien wel het rommeligste toetje uit de Engelse geschiedenis. Het uiterlijk van [...]
De geschiedenis van de meringue gaat terug tot in de zeventiende eeuw. De oudste recepten [...]