Kookatelier te huur

Historisch Kookatelier van eet!verleden

Onlangs maakte ik bekend dat mijn historisch kookatelier gaat sluiten en dat ik stop met het geven van historische kookworkshops. Ik ben gebonden aan een huurcontract dat nog tot 1 maart 2023 loopt. Ik ben druk op zoek naar iemand die de ruimte over wil nemen of een jaar wil huren. Ook is er een mogelijkheid om bij mij in te trekken in het kookatelier en we de ruimte een jaar delen. Heb jij interesse of ken je iemand die op zoek is naar een mooie ruimte in hartje Nijmegen? Dan hoor ik graag van je!

Ik heb negen jaar lang heel fijn kunnen werken in de prachtige en fijne werkruimte. Ik weet dan ook zeker dat iemand hier met heel veel plezier een prachtig bedrijf kan hebben. De ruimte is nu ingericht als kookatelier, met een groot kookeiland in de hoek van de ruimte. De ruimte is zeker ook heel geschikt voor andere doeleinden, zoals als productieruimte, als kantoor met één of meerdere werkplekken, als yoga-, foto- of muziekstudio, als winkelruimte of bijvoorbeeld als workshop- of activiteitenruimte om groepen te ontvangen.

Het kookatelier is gevestigd in de Commanderie van Sint Jan, een historisch pand in hartje Nijmegen, op de tweede etage. In het pand zijn ook twee restaurants, een bierbrouwerij en een chocolaterie gevestigd. Met een lift zoef je zo naar boven met je spullen en naast het pand is een parkeerplaats. Een geweldige bijkomstigheid: je hebt het mooiste uitzicht van Nijmegen vanuit mijn atelier (zie hieronder)!

Mijn atelier bestaat op dit moment uit twee ruimtes: een grote ruimte van 50 m2 en een kleinere plek van 17 m2. Ik gebruik een deel van de kleinste ruimte als kantoor en de rest daarvan als bijkeuken en opslag. Het kookeiland met twee ovens, koelkast, afwasmachine en bergruimte staat in de grote ruimte. In de bijkeuken is ook nog een aanrecht met dubbele spoelbak. Heb je andere plannen met het atelier, dan zijn het kookeiland en aanrecht makkelijk te verwijderen. Zelfs de tussenwand tussen beide ruimtes is te verwijderen.

Historisch kookatelier eet!verleden

Heb je interesse om de ruimte met me te delen? Dan maken we goede afspraken over het gebruik ervan. Ik zal er zelf weinig gebruik van maken. Waarschiijnlijk alleen om kookvideo’s op te nemen en af en toe mensen te ontvangen. Ik ben dan ook heel flexibel wat betreft de inrichting of jouw gebruik van de ruimte. Alleen het kookeiland is voor mij een vereiste.

Neem contact met me op als je interesse in de ruimte hebt of als je een jaar lang mijn atelier-collega wilt zijn! Je bent altijd welkom om de ruimte te komen bekijken en een kop thee of koffie te komen drinken.

Historisch kookatelier

Kruidenkast waar al 5000 gasten gebruik van hebben gemaakt

kookvideo eet!verleden Academie