Nieuwe webwinkel online

webwinkel eet!verleden

De nieuwe webwinkel van eet!verleden is online. Het kleine assortiment historische kookproducten en de online cursussen zijn nu samen op een plek aantrekkelijk gepresenteerd.

De nieuwe webwinkel is ondergebracht op eet!verleden Academie. Zo kunnen we online en fysieke producten op één platform aanbieden en jou beter van dienst zijn. Het kleine assortiment is ondergebracht in overzichtelijke categorieën waarbij onderscheid is gemaakt in online kookcursussen & lezingen en de fysieke historische kookworkshops & reizen. Daarnaast is er een rubriek met historische kookboeken en een met kookingrediënten & historische kookpakketten. De pakketten zijn naast mijn kookboeken al jaren onze populairste producten. In de aparte rubriek met cadeaus & cadeaubonnen hebben we de producten met hoge cadeauwaarde samengevat. Tenslotte kun je via de webwinkel ook een eet!verleden-vriendschap afsluiten.

Naast het kleine maar fijne basis-assortiment zullen er af en toe nieuwe of tijdelijke producten toegevoegd worden. Natuurlijk hoop ik vooral dat we op korte termijn weer een mooie serie historische kookworkshops kunnen toevoegen. Een ‘product’ dat door veel gasten gemist is in 2020 en door mij misschien nog wel het meest. De online historische kookcursussen zullen ook aangevuld worden met grote en kleine cursussen en met leuke vlotte colleges over een specifiek onderwerp. We hebben nog veel voor je in petto!

De historische kookproducten zijn in een nieuw jasje gestoken en voorzien van een nieuwe vormgeving op basis van botanische tekeningen die speciaal voor eet!verleden werden gemaakt.