Historisch kookatelier eet!verleden

VERGADERRUIMTE & cursuslocatie

Het historisch kookatelier van eet!verleden is te huur voor vergadering en cursus. De sfeervolle vergaderruimte heeft historische accenten en is van alle vergaderfaciliteiten voorzien. De aantrekkelijke ruimte is geschikt voor vergaderingen en cursussen tot 12 personen.

neem contact op

SFEERVOLLE VERGADERLOCATIE

Het atelier van eet!verleden is een inspirerende en praktische plek waar alle voorzieningen voor een cursus of vergadering aanwezig zijn, zoals wifi, beamer, geluidsinstallatie en flipover. De vergaderruimte is gevestigd in de middeleeuwse Commanderie van Sint Jan en heeft een prachtig uitzicht over de Waal. Het pand ligt midden in het centrum van Nijmegen met diverse parkeergelegenheden in de buurt en op loopafstand van het Centraal Station.

Peter Benoit, Stilleven met letterkoekjes

Koffie, thee en huisgemaakte koekjes

Bij de huur van het atelier zijn koffie, thee en huisgemaakte koekjes inbegrepen. Bij ontvangst staat koffie van Koffiebranderij Coffyn en verse thee van Simon Levelt voor je klaar. Je kunt naar wens en behoefte koffie en thee bijzetten gedurende je verblijf. Ook kun je naar hartenlust genieten van onze huisgemaakte koekjes. Iedere keer weer anders, maar altijd naar historisch recept.

kosten

1 dagdeel (4 uur, ochtend of middag): € 150
Ieder uur extra: € 35
2 dagdelen (maximaal 8 uur): € 275

De kosten zijn inclusief gebruik van vergaderfaciliteiten, koffie, thee, koekjes en exclusief BTW.

Combineer met lunch

Wil je je vergadering of cursus combineren met een lunch voor, tijdens of na je vergadering of cursus, dan organiseren we graag een lunch voor je. Alles vers bereid en geserveerd met een tikje historie. Voor elke gast zijn er luxe belegde broodjes, fruitsalade, melk en vruchtensap. En natuurlijk zijn onze koffie, thee en huisgemaakte koekjes ook tijdens de lunch beschikbaar. De lunch vindt plaats in het atelier.

neem contact op voor de mogelijkheden
Historisch Kookatelier van eet!verleden

Combineer met een kookworkshop

De kookworkshops zijn tijdelijk niet beschikbaar in verband met de coronamaatregelen.
Wil je na je vergadering actief aan de slag? Combineer je vergadering of cursus dan met een kookworkshop van eet!verleden.Tijdens de historische kookworkshops van eet!verleden ga je aan de slag met eeuwenoude recepten. Lekker in een moderne keuken met modern keukengerei, maar met oog voor historische details. We laten ons inspireren door oude recepten en afbeeldingen en maken er eigentijdse gerechten van die je na het koken opeet aan de sfeervol gedekte tafel.

bekijk kookworkshops