Wandelarrangement Door Nijmegen

Door Nijmegen is het originele bedrijf van Cecile Goovaart waarin zij haar passie voor de geschiedenis van Nijmegen in wandel- en fietstochten met jou gaat delen. Door Nijmegen en historisch kookatelier eet!verleden hebben dan ook de handen ineen geslagen voor een leuk historisch wandelarrangement door de oudste stad van Nederland. Combineer een historische rondleiding door Nijmegen met een heerlijke kookworkshop vol historische hapjes bij eet!verleden. Zo ontdek je de geschiedenis van Nijmegen op een ontspannen manier.

Stadswandeling Door Nijmegen

Door Nijmegen biedt drie tochten aan, die allen te combineren zijn met de historische kookworkshop bij eet!verleden. Tijdens de traditionele rondleiding Nijmegen Oude Stad bezoek je plekken met de mooiste historische verhalen met af en toe een verrassend hoekje van Nijmegen.

Nijmegen tijdens WOII verhaalt over de oorlogsperiode in Nijmegen met natuurlijk het verhaal van het bombardement in 1944. Ook is het verhaal van de bevrijding onderdeel van deze wandeling die langs wijdse uitzichten en oorlogsmonumenten voert.

Cecile biedt ook een fietstocht aan Fietsen langs heden en verleden van Nijmegen langs de historische plekken in de stad en door het nieuwe Nijmegen aan de andere kant van de Waal.

Bekijk Cecile’s rondleidingen te voet en per fiets en maak jouw ideale combinatie met onderstaande historische kookworkshop.

Historische kookworkshop bij eet!verleden

In historisch kookatelier eet!verleden ga je aan de slag met pure ingrediënten en vergeten smaakmakers. Met deze historische kookworkshop maak je een reis door de tijd en ontdek je mooie gerechtjes uit diverse kookboeken door de eeuwen heen.

De middag start met een historisch aperitief waarbij we een korte presentatie geven over kook- en eetgewoonten in onze geschiedenis. Daarna gaan jullie lekker ontspannen koken aan de hand van uitgewerkte historische recepten. Na het koken schuiven jullie aan aan de sfeervol gedekte tafel om te genieten van de historische gerechtjes die je gemaakt hebt.

Historisch wandelarrangement met Door Nijmegen
Wie: groepen 10-20 personen
Tijdstip: vanaf 11 uur
Duur: 4,5 uur (1,5 uur wandeling & 3 uur kookworkshop)
Kosten kookworkshop: € 50 per persoon
Kosten wandeling: € 95 per groep
Locatie: Historisch kookatelier eet!verleden
Reserveer hier een rondleiding

RESERVEER