Kookworkshops

Tijdens de historische kookworkshops van eet!verleden gaan we aan de slag met eeuwenoude recepten. Lekker in een moderne keuken met modern keukengerei, maar met oog voor historische details. We laten ons inspireren door oude recepten en afbeeldingen en maken er eigentijdse gerechten van die we na het koken opeten aan de sfeervol gedekte tafel.

Leuk én leerzaam

De workshops starten met een lekker glas wijn met hapjes en een inleiding over de historische keuken in de periode waaruit je gaat koken. Ook tijdens het koken en tafelen worden keukengeheimen uit vervlogen tijden onthuld. Je gaat naar huis met niet alleen een leuke en leerzame ervaring, maar ook met een leuk receptenboekje.

Door de eeuwen heen

Je kunt kookworkshops uit verschillende tijdsperioden doen: Oudheid, Middeleeuwen, Renaissance en Gouden Eeuw. Daarnaast is er een kookworkshop waarbij je door de eeuwen heen kookt: de Vergeten Eten workshop. Alle workshops zijn zowel in de middag als in de avond te boeken voor groepen. Individuen, stellen en kleine groepjes kunnen in de agenda kijken wanneer er kookworkshops gepland zijn en een plekje reserveren.

kookworkshops

kookworkshops