Kookworkshops

Tijdens de historische kookworkshops van eet!verleden ga je aan de slag met eeuwenoude recepten. Lekker in een moderne keuken met modern keukengerei, maar met oog voor historische details. We laten ons inspireren door oude recepten en afbeeldingen en maken er eigentijdse gerechten van die je na het koken opeet aan de sfeervol gedekte tafel.

Leuk én leerzaam

De workshops starten met een historisch aperitief met hapjes en een inleiding over de historische keuken in de periode waaruit je gaat koken. Ook tijdens het koken en tafelen worden keukengeheimen uit vervlogen tijden onthuld. Je gaat naar huis met niet alleen een leuke en leerzame ervaring, maar natuurlijk ook met alle recepten.

Door de eeuwen heen

Wij bieden kookworkshops uit verschillende tijdsperioden en rondom verschillende thema’s. Zo kun je uit de Oudheid, Middeleeuwen, Renaissance of Gouden Eeuw koken óf zelfs door de eeuwen heen met onze Vergeten Eten kookworkshop. In het seizoen ben je ook van harte welkom voor bijvoorbeeld onze kookworkshops Sinterklaas, Kerst en Pasen. En we hebben voor de liefhebbers ook een volledig vegetarische kookworkshop!

Voor groepen en individuen

Groepen vanaf 8 personen kunnen een historische kookworkshop exclusief voor hun groep boeken. Je kiest zelf de tijdsperiode of het thema en het tijdstip waarop je wilt starten. Alle workshops zijn zowel in de middag als in de avond te boeken.

Individuen, stellen en kleine groepjes kunnen in onze gevarieerde agenda kijken wanneer er kookworkshops gepland zijn en een plekje reserveren. Je kookt samen met andere gasten in een groep van maximaal 12 personen. Zo hebben we veel persoonlijke aandacht voor al onze gasten!

kookworkshops

kookworkshops

kookworkshops

kookworkshops