Het DIGITALE Historisch Bakboek Taart biedt een selectie zoete taarten uit de geschiedenis van de Lage Landen. De bakliefhebber vindt recepten van middeleeuwen tot en met de negentiende eeuw en van aardbei tot zuurkool.
Dit is een DIGITAAL kookboek. Na aankoop ontvang je een link om het boek te downloaden (PDF).
Verspreid door het bakboek is veel informatie over de geschiedenis van taart te vinden. Over onder andere deeg, bakmethoden, taartdecoratie, vullingen en smaak. Hoewel over smaak natuurlijk niet te twisten valt, wordt in het boek duidelijk dat we onze taarten steeds zoeter zijn gaan maken. Het bakboek is mooi geillustreerd met historische afbeeldingen van taarten en de recepten zijn prachtig vastgelegd op foto door Jeroen Savelkouls.
Lees hier meer over het Historisch Bakboek Taart.
Boekspecificaties
Titel: Historisch Bakboek Taart
Auteur: Manon Henzen
Fotografie: Jeroen Savelkouls
Uitgave: digitale uitgave, 2024
Uitgever: eet!verleden
Pagina’s: 60