agenda
februari 2023
- 11 februari: geef ik een lezing over de geschiedenis van peulvruchten voor Slow Food op Landgoed Grootstal (met proeverij)
- 15 februari: geef ik een lezing over hoogtepunten uit de Nederlandse eetcultuur in Club Cele in Zwolle
maart 2023
- 20 t/m 24 maart 2023: Historische Culinaire Reis in Venetië (VOL)
- 27 t/m 31 maart 2023: Historische Culinaire Reis in Venetië (VOL)
april 2023
- 3 t/m 7 april 2023: Historische Culinaire Reis in Venetië (VOL)
mei 2023
- 6 t/m 13 mei 2023: Historische Kookreis in Toscane (VOL)
- 13 t/m 20 mei 2023: Historische Kookreis in Toscane
juni 2023
- 10 juni: Historische High Wine i.s.m. Mariëlla Beukers van Wijnkronieken op Kasteel Amerongen
- 11 juni: Historische High Wine i.s.m. Mariëlla Beukers van Wijnkronieken op Kasteel Amerongen
- 22 juni: Uniek event op Kasteel Twickel!
juli 2023
- 13 juli: Historische Proeverij in Historische Tuinderij De Warmoes (VOL)
- 14 juli: Historische Proeverij in Historische Tuinderij De Warmoes (VOL)
september 2023
- 3 september: Historische High Tea in Stadskruidentuin Nijmegen (VOL)
- 5 september: proeverij met belevenislezing en culinaire kasteelrondleiding op Kasteel Doorwerth
- 7 september: proeverij met belevenislezing en culinaire kasteelrondleiding op Kasteel Rosendael
- 16 september: Speciale en exclusieve meeting voor de Beste Vrienden van eet!verleden op Kasteel Twickel. Een middag vol verrassingen! Word ook Beste Vriend en ontvang een uitnodiging.
oktober 2023
- 7 t/m 14 oktober 2023: Historische Kookreis in de Provence
In deze agenda vind je de geplande activiteiten van eet!verleden, of waar eet!verleden aan mee werkt. Deze zijn voor een breed publiek toegankelijk. Klik op de link in de activiteit die je aanspreekt voor meer informatie of om een plekje te reserveren.
Goede en Beste Vrienden van eet!verleden ontvangen 10% korting op activiteiten die eet!verleden zelf organiseert en initieert!
Naast deze agenda-items doe ik veel activiteiten in opdracht. Ben je geïnteresseerd in een lezing, college, workshop of een ander type bijdrage van mijn hand, kijk dan vooral even op deze pagina voor de mogelijkheden.