Manon Henzen eet!verleden

Kan ik je helpen?

Werk je aan een artikel, blog, tv- of radioprogramma gerelateerd aan culinaire geschiedenis en heb je hulp nodig? Laten we dan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wil je graag een artikel, blog, video of reportage over mijn bijzondere werk bij eet!verleden maken? Neem dan even contact op, zodat ik je van informatie, mooi beeldmateriaal of een recept kan voorzien.

neem contact op

TV & Radio

Regelmatig word ik geïnterviewd en werk ik mee aan tv- en radioprogramma’s. Een aantal leuke samenwerkingen:

Ridders van Gelre bakken een duivenkater en koken Romeins.

EditieNL over het eten van groenten.

Omroep Max komt feestelijk gebak op Koningsdag ontdekken.

Binnenste Buiten over de keuken van de Tweede Wereldoorlog en eten op een kasteel in de 19e eeuw.

Koken met Alain Caron voor Binnenste Buiten
EO visie mei 2015

Interviews

Journalisten komen regelmatig langs voor een interview. Een paar leuke items lees, luister of bekijk je hier:

Atlas Obscura
Foodies Magazine
Mooi Gelderland
Archeologie Nederland
Delicious Magazine
Visie
Scientas
Histo Bistro (podcast)
Omroep Gelderland (video)
Gewone Bijzondere Mensen (video)

Artikelen

Ik maak en werk mee aan artikelen voor magazines, kranten en blogs. Een aantal leuke voorbeelden waar ik met plezier aan werk(te).

Lekker VEGA Magazine
Ancient History Magazine
Medieval World Magazine
Ciao Tutti
Historisch Nieuwsblad
Historiek
Slow Food Magazine
Thema Tijdschrift

Dennegebak, Gefrituurde kerstboompjes