Ga naar inhoud
  • eet!verleden?
  • nieuwsbrief
  • activiteiten
    • Historische High Tea in prachtige kruidentuin
    • Proeven in Historische Groentetuin
    • Historische High Wine
    • Proeverij Gelderse Kastelen
    • Historische kookcursus
  • agenda
  • media
  • partners
  • word vriend!
  • contact
  • ENGLISH
  • eet!verleden?
  • nieuwsbrief
  • activiteiten
    • Historische High Tea in prachtige kruidentuin
    • Proeven in Historische Groentetuin
    • Historische High Wine
    • Proeverij Gelderse Kastelen
    • Historische kookcursus
  • agenda
  • media
  • partners
  • word vriend!
  • contact
  • ENGLISH
eetverledeneetverleden
  • ACADEMIE
  • webwinkel
  • Kookreizen
    • Historische Culinaire Reis Venetië
    • Historische Kookreis Toscane
    • Historische Kookreis Provence
    • Culinaire Reis Bologna
  • Kookboeken
    • Boeken van eet!verleden
      • Historisch Bakboek
      • Romeins Kookboek
      • Middeleeuws kookboek
      • Historisch Kookboek VEGA
      • Historisch Snackboek
      • Taarten & Pasteien
      • Borreltijd!
      • Historisch Kookboek RESTJES
      • Garum & Duivelsdrek
    • Geschreven voor anderen
      • Twickel Kookt
      • Kookboek Gelderse kastelen
      • De verstandige kok
      • Kookboek van de Gouden Eeuw
      • Koken in Oorlogstijd
    • Verwachte boeken
      • Historisch Kookboek Indisch
      • Historisch Kookboek PASTA
  • Lezingen
  • Recepten
    • Recepten Oudheid
    • Recepten Middeleeuwen
    • Recepten Renaissance
    • Recepten Gouden Eeuw
    • Recepten 18e & 19e eeuw
    • Recepten 20e eeuw
  • Schatkamer
gebak & koek, lage landen

Quukskes

Quukskes voor Erfgoed Brabant

In Brabant eten ze graag een quukske bij de koffie. Wie niet? Samen met meesterpatissier Robèrt van Beckhoven ging ik aan de slag om een historische koek te ontwikkelen voor Erfgoed Brabant. Een inspirerende samenwerking met een mooi en heerlijk resultaat!

Quukskes voor Erfgoed Brabant
Quukskes voor Erfgoed Brabant
Dit bericht is gepost in gebak & koek, lage landen. Bookmark de link.
Gans in de historische keuken
Croissants in Parijs
ontdek culinaire geschiedenis!

In deze schatkamer van eet!verleden laat ik je culinaire geschiedenis ontdekken, geef ik historische recepten en vertel ik over mijn culinair historische ontdekkingen en avonturen. Veel leesplezier! Manon

Manon Henzen eet!verleden
STEUN DE SCHATKAMER:
Word Vriend
DONATIE SCHATKAMER:

Waardeer je al die artikelen en recepten in de schatkamer? Met een eet!verleden-vriendschap of donatie maak jij het mogelijk om de juwelen in de schatkamer aan te blijven vullen. DONEER

Categorieën
Zoeken
Historische Kookreizen
Historische Kookboeken
POPULAIRSTE BOEK:
Historisch Bakboek Brood
Historische Kookcursussen
Historische Bakcursus Brood
Wie zijn wij?

eet!verleden laat je kennis maken met de geschiedenis van eten en drinken. Ik organiseer historische kookreizen, kookcursussen, activiteiten en lezingen en publiceer historische kookboeken en online cursusmateriaal.

eet!verleden Academie

eet!verleden Academie is het online platform over culinaire geschiedenis. Het biedt digitale historische kookcursussen, kookworkshops, kooklessen, lezingen, kookboeken en recepten.

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks verstuurt eet!verleden een nieuwsbrief met daarin onze kookavonturen, activiteiten, recepten, culinaire nieuwtjes en leuke aanbiedingen voor nieuwsbrieflezers. Meld je ook aan!

Word vriend!

eet!verleden-vrienden ontvangen een mooi pakket aan culinair historische producten, zoals kookboeken, maandelijks een uniek historisch recept, online kookcursussen en aantrekkelijke kortingen. Meld je aan!

Disclaimer & Privacyverklaring
copyright 2023 © eet!verleden
  • Academie
  • Webwinkel
  • Kookreizen
    • Historische Culinaire Reis Venetië
    • Historische Kookreis Toscane
    • Historische Kookreis Provence
    • Culinaire Reis Bologna
  • Historische Kookboeken
    • Historisch Bakboek
    • Romeins Kookboek
    • Middeleeuws kookboek
    • Historisch Kookboek VEGA
    • Historisch Snackboek
    • Taarten & Pasteien
    • Borreltijd!
    • Historisch Kookboek RESTJES
    • Garum & Duivelsdrek
    • Twickel Kookt
    • Kookboek van de Gouden Eeuw
    • De verstandige kok
    • Koken in Oorlogstijd
  • Lezingen & Advies
  • Schatkamer
  • Recepten
    • Recepten Oudheid
    • Recepten Middeleeuwen
    • Recepten Renaissance
    • Recepten Gouden Eeuw
    • Recepten 18e & 19e eeuw
    • Recepten 20e eeuw