Hoe maak je pasteideeg en taartdeeg?

Kookboek-Taarten-&-Pasteien

Een goede pastei of hartige taart valt of staat met goed deeg. Maar hoe maak je pasteideeg en taartdeeg? Om de pasteien en taarten uit mijn kookboek Taarten & Pasteien. Pronkstukken uit de historische keuken tot een succes te maken, hebben we een video gemaakt waarin ik laat zien hoe je goed pasteideeg en goed taartdeeg maakt. De tips zijn niet alleen handig voor de taarten en pasteien uit mijn kookboek, maar ook voor al je andere baksels en de historische taartrecepten op mijn website.

Historische pastei maken

Deze video is onderdeel van een serie van drie video’s met praktische informatie over het werken met taartdeeg en het decoreren van pasteien. Je vindt ze allemaal in de gratis online cursus over historische pasteien en taarten en op mijn Youtube-kanaal. In de video’s laat ik je wat kneepjes van het pasteivak zien, zodat jouw historische pasteien en de recepten uit het kookboek Taarten & Pasteien ook echt een pronkstuk op tafel worden.

In de video hieronder vertel ik je waar je op moet letten bij het maken van taart- en pasteideeg.

Historische pasteirecepten

Zin om zo’n lekkere pastei of hartige taart te maken? Neem dan een kijkje op deze pagina met alle pasteirecepten op deze website.