Hoe goed je ook zoekt en je best doet om overeenkomsten te vinden: Nederland heeft [...]
Mijn Romeins Kookboek. De antieke keuken voor de tafel van nu is uit! Het boek [...]
Pepernoten en kruidnoten komen voort uit middeleeuwse kruidkoeken. De pepernoot is tegenwoordig het zachte brokje [...]
Met nog wat warme dagen voor de deur deze zomer, serveer ik je een aardbeiensorbet [...]
Vandaag rolt het Historisch Kookboek VEGA van de pers. Naast verrassende vegetarische recepten geeft het [...]
Vandaag lanceer ik het nieuwe online historisch kookcollege Koken met bloembollen. Ik kook al ruim [...]
Het najaar is een prachtig seizoen om de Provence te bezoeken. Het licht is er [...]
Trots presenteer ik je mijn nieuwe kookboek: het Historisch Kookboek Restjes. Dit digitale kookboek biedt [...]
Binnenkort bak ik de broden uit mijn Historisch Bakboek Brood in de Romeinse houtoven in [...]
Na twee jaar wachten kon de historische kookcursus in Toscane eindelijk plaatsvinden. Ik ontving een [...]