Sommigen vinden het eng, anderen denken er te licht over: het maken van een zuurdesemstarter. [...]
Koken op een houtkachel is bepaald geen alledaagse bezigheid, maar ik probeerde het vorige week [...]
Vorige week verscheen ons nieuwe boek De verstandige kock. Proef de smaak van de 17de [...]
De vraag ‘Hoe laat je brood rijzen’ ploft regelmatig in mijn mailbox. Zoveel broden en [...]
De verstandige kock. Proef de smaak van de 17de eeuw is bijna uit! Nog een [...]
Dit recept voor castagnaccio gaan we koken in Toscane. Daar vindt in mei de Historische [...]
Onlangs maakte ik bekend dat mijn historisch kookatelier gaat sluiten en dat ik stop met [...]
Velen zijn bekend met de Engelse Christmas Pudding. Ook Nederland heeft een lange traditie in [...]
Met pijn in het hart, maar met goede moed voor de toekomst, heb ik besloten [...]
De Trifle. Dit Britse dessert is met zijn prachtige laagjes een echte showstopper. Het is [...]