Binnenkort bak ik de broden uit mijn Historisch Bakboek Brood in de Romeinse houtoven in [...]
Na twee jaar wachten kon de historische kookcursus in Toscane eindelijk plaatsvinden. Ik ontving een [...]
De afgelopen weken was ik in Italië voor een heerlijke vakantie en om lekker te [...]
Wil je jouw pastei tot een pronkstuk maken en met flair op tafel toveren? Bekijk [...]
Een taart- of pasteivorm met deeg bekleden een eitje? Niet voor iedereen, weet ik uit [...]
Een goede pastei of hartige taart valt of staat met goed deeg. Maar hoe maak [...]
Tijdens de leegverkoop bij de sluiting van het historisch kookatelier was er een run op [...]
“Een nieuwe toekomst”, “met volle kracht vooruit”, “einde van een tijdperk”, “een nieuwe start”: ik [...]
In de middeleeuwse kookworkshop in Frankrijk, tijdens de Historische Kookreis Provence, kookten we afgelopen oktober [...]
Sommigen vinden het eng, anderen denken er te licht over: het maken van een zuurdesemstarter. [...]