De vraag ‘Hoe laat je brood rijzen’ ploft regelmatig in mijn mailbox. Zoveel broden en [...]
De verstandige kock. Proef de smaak van de 17de eeuw is bijna uit! Nog een [...]
Dit recept voor castagnaccio gaan we koken in Toscane. Daar vindt in mei de Historische [...]
Onlangs maakte ik bekend dat mijn historisch kookatelier gaat sluiten en dat ik stop met [...]
Velen zijn bekend met de Engelse Christmas Pudding. Ook Nederland heeft een lange traditie in [...]
Met pijn in het hart, maar met goede moed voor de toekomst, heb ik besloten [...]
De Trifle. Dit Britse dessert is met zijn prachtige laagjes een echte showstopper. Het is [...]
Naarmate de populariteit van thee toenam in de 18de eeuw, kwam de theevisite steeds meer [...]
Voor het maken van mooi gevormde broden is het handig als je de techniek van [...]
Historisch borrelen met Borreltijd! Dit najaar zorgen wijnhistorica Mariëlla Beukers en ik ervoor dat er [...]