Rijnwijn, dat moest het zijn aan het hof van Hollandse graven en Stichtse bisschoppen, in [...]
De artisjok. Een heerlijke groente die tot op de dag van vandaag tot de luxere [...]
Het is weer die tijd van het jaar om gezouten onrijpe walnoten te maken. Ik [...]
Mijn digitale Historisch Kookboek VEGA is uit! Ik selecteerde heerlijke vegetarische recepten uit kookboeken van [...]
Niet alles is wat het lijkt in de historische keuken, zoals de Engelse Eccles cake. [...]
Dit najaar verschijnt een uniek kookboek: Borreltijd! Hapjes & drankjes uit de historische keuken. Het [...]
Hoe konfijt je sinaasappelschil of citroenschil? De vraag komt regelmatig bij me binnen. Niet vreemd, [...]
In de tweede helft van de 17e eeuw was er een merkwaardig kookboek in omloop [...]
Ik presenteer je een nieuw online kookcollege Kijkje in de keuken van de Tweede Wereldoorlog. [...]
Met Koningsdag voor de deur klopte Omroep Max onlangs bij me aan voor de geschiedenis [...]