NIEUW: eet!verleden Academie

Graag laat ik je kennis maken met een prachtig nieuw onderdeel van eet!verleden: eet!verleden Academie. [...]

Lezing over de keuken van de Gouden Eeuw

Mijn eerste online lezing over de historische keuken staat online! Met mijn vlotte en boeiende [...]

Falernum – de Grand Cru van de Romeinen

Toen Bacchus, de god van de wijn, eens ronddwaalde op de berg Massico, ontmoette hij [...]

Mulsum – Romeinse wijn

Waar men tegenwoordig een grote voorkeur heeft voor droge wijnen was dit bij de Romeinen [...]

Eating animals in Roman antiquity

When you fancy a tasty meat dish and go to a local butcher shop or [...]

Sabina’s Spinaziepastei

Tijdens een bezoek aan mijn moeder afgelopen week, oogsten we heerlijke verse jonge spinazie uit [...]

Braadstuk uit de Gouden Eeuw

Schilderijen uit de Renaissance en Gouden Eeuw staan vol met enorme bouten van schaap, rund [...]

Oorlogsrecepten – 75 jaar Vrijheid III

Voor het tv-programma In het spoor van de bevrijders van TV Gelderland zou ik drie [...]

Oorlogsrecepten – 75 jaar Vrijheid II

Voor het tv-programma In het spoor van de bevrijders van TV Gelderland zou ik drie [...]

Oorlogsrecepten – 75 jaar Vrijheid

Voor het tv-programma In het spoor van de bevrijders van TV Gelderland zou ik drie [...]