
NIEUW: eet!verleden Academie
Graag laat ik je kennis maken met een prachtig nieuw onderdeel van eet!verleden: eet!verleden Academie. [...]
Lezing over de keuken van de Gouden Eeuw
Mijn eerste online lezing over de historische keuken staat online! Met mijn vlotte en boeiende [...]
Falernum – de Grand Cru van de Romeinen
Toen Bacchus, de god van de wijn, eens ronddwaalde op de berg Massico, ontmoette hij [...]
Mulsum – Romeinse wijn
Waar men tegenwoordig een grote voorkeur heeft voor droge wijnen was dit bij de Romeinen [...]
Eating animals in Roman antiquity
When you fancy a tasty meat dish and go to a local butcher shop or [...]
Sabina’s Spinaziepastei
Tijdens een bezoek aan mijn moeder afgelopen week, oogsten we heerlijke verse jonge spinazie uit [...]
Braadstuk uit de Gouden Eeuw
Schilderijen uit de Renaissance en Gouden Eeuw staan vol met enorme bouten van schaap, rund [...]
Oorlogsrecepten – 75 jaar Vrijheid III
Voor het tv-programma In het spoor van de bevrijders van TV Gelderland zou ik drie [...]
Oorlogsrecepten – 75 jaar Vrijheid II
Voor het tv-programma In het spoor van de bevrijders van TV Gelderland zou ik drie [...]
Oorlogsrecepten – 75 jaar Vrijheid
Voor het tv-programma In het spoor van de bevrijders van TV Gelderland zou ik drie [...]