
Rosé? Rood? Nee, clairet!
Wist je dat rosé eigenlijk veel ouder is dan rode wijn? Toen rosé zo rond [...]
Nieuwe vormgeving met botanische tekeningen
Ik heb de vormgeving van de producten van eet!verleden in een nieuw jasje gestoken. Het [...]
Kweepeerlikeur
Deze smakelijke kweepeerlikeur ontwikkelde ik voor de online Historische Kookcursus De keuken van de 18e [...]
Online Kookcursus: De Keuken van de 18e eeuw
We lanceren vandaag een nieuwe online Historische Kookcursus op eet!verleden Academie over De Keuken van [...]
300 jaar oude wijn voor zoetekauwen met smaak
Zo rond 1600 werd het steeds duidelijker: de Nederlanders waren zoetekauwen. Zoete witte wijnen namen [...]
Amfoorwijn met een vleugje Unesco Werelderfgoed
Al 8000 jaar maken ze wijn in Georgië! In dit gebied, waar Europa en Azië [...]
Historische Bakcursus online!
De eerste online cursus van eet!verleden Academie is online! Trots presenteer ik je de Historische [...]
De verboden druif van de Hertog van Bourgogne
De eerste keer dat de druif gamay in een document werd genoemd, werd het ras [...]
Panis Quadratus: Romeins brood
De Historische Bakcursus is de eerste digitale kookcursus van eet!verleden Academie die online kwam. In [...]
Middeleeuwse kruidentaart
Ik maak heel graag hartige taarten en pasteien. Taarten met snijbiet en kruiden zijn altijd [...]